Welkom op koken met groene vingers.

Hier ben ik gestart met het weergeven van mijn moestuinproject en het verzamelen van groentenrecepten.

Ik verbouw mijn groente biologisch en verser dan uit eigen tuin kan je niet koken.

Op de pagina: elke dag koken met groene vingers kan je mijn blog volgen.

Mijn doel is om gezonder te eten waarbij ik mij bewust ben van het milieu en kostenbesparend gezonder te koken.

Ik hoop dat met mij meer mensen bewuster gaan koken, met respect voor hun omgeving.

 

Tips en reacties zijn meer dan welkom. Ik ben tenslotte maar een beginneling.

recepten

20-01-2014 15:29
    (aantal personen: 6 pers) Hoofdingrediënt: - Spinazie Ingrediënten: 1 kg spinazie 60 ml olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 10...
20-01-2014 15:25
    Ingrediënten : •    500 g boerenkool, zeer fijn gesneden (of 2 zakken voorgesneden) •    2 blikken...
Onderdelen 1 - 2 van 8
1 | 2 | 3 | 4 >>

<volrecepten.nl

Natuurvoeding

20-01-2014 15:36
    Wie voor natuurvoeding kiest, kiest voor pure en volwaardige voeding. Natuurvoeding is voeding in zoveel mogelijk oorspronkelijke kwaliteit. Enkele kenmerken:  Groei: in eigen tempo; met natuurlijke ziektebestrijding; met respect voor de...

Groente

08-04-2014 10:43
vrijdag geplant. Het is een vastkokende aardappel met een gladde dunne schil en langovaal van vorm.. Ze kunnen tamelijk vroeg geoogst worden en...
01-04-2014 16:59
Vandaag twee nieuwe rijen aardappels gepoot. Deze keer Koopmans blauwe. De schil  is blauw en lichtgeel van binnen. De aardappels blijven vrij...
Onderdelen 9 - 10 van 15
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Nieuws

28-07-2014 15:59
12-08-2013 20:07
Onze nieuwe website is vandaag van start gegaan.