Welkom op koken met groene vingers.
Hier ben ik gestart met het weergeven van mijn moestuinproject en het verzamelen van groentenrecepten.
Ik verbouw mijn groente biologisch en verser dan uit eigen tuin kan je niet koken.
Op de pagina: elke dag koken met groene vingers kan je mijn blog volgen.
Mijn doel is om gezonder te eten waarbij ik mij bewust ben van het milieu en kostenbesparend gezonder te koken.
Ik hoop dat met mij meer mensen bewuster gaan koken, met respect voor hun omgeving.
Tips en reacties zijn meer dan welkom. Ik ben tenslotte maar een beginneling.
recepten
20-01-2014 15:29
(aantal personen: 6 pers)
Hoofdingrediënt:
- Spinazie
Ingrediënten:
1 kg spinazie 60 ml olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 10...
20-01-2014 15:25
Ingrediënten :
• 500 g boerenkool, zeer fijn gesneden (of 2 zakken voorgesneden)
• 2 blikken...
Onderdelen 1 - 2 van 8
Natuurvoeding
20-01-2014 15:36
Wie voor natuurvoeding kiest, kiest voor pure en volwaardige voeding.
Natuurvoeding is voeding in zoveel mogelijk oorspronkelijke kwaliteit. Enkele kenmerken:
Groei:
in eigen tempo;
met natuurlijke ziektebestrijding;
met respect voor de...
Groente
09-04-2014 14:30
Ook deze aardappel heb ik vandaag gepoot. 24 stuks. Het is een hele goede aardappel om lang te bewaren. Hij geeft onregelmatig gevormde, rond ovale...
09-04-2014 14:27
Een ronde knol met ruwe schil en rode vlekken rond de ogen. Deze zware aardappels geeft een zeer hoge opbrengst. Is ideaal voor friet en gebakken...
Onderdelen 7 - 8 van 15
Nieuws
28-07-2014 15:59
12-08-2013 20:07
Onze nieuwe website is vandaag van start gegaan.